Un nou weekend pozitiv pentru trupele Academiei Politehnica implicate în cea mai valoroasă competiţie de juniori din ţară. Trei victorii şi un eşec este ultimul bilanţ al tinerilor alb-violeţi.

În etapa a III-a a play-out-ului sub 19 ani din seria vestică, Politehnica pregătită de prof. Sorin Brîndescu a cedat, scor 2-3, în fief-ul Ripensiei. Golurile echipei noastre au fost marcate de Bakos şi Ţurcaş. Alb-violeţii rămân pe locul 1 şi vor înfrunta sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 12.00, la Baza 2, o altă concitadină – LPS Banatul.

Victorie salutară pentru Politehnica U17 în play-out-ul Seriei Vest, scor 2-1 la Cluj, cu CFR, prin „dubla” lui Denis Boariu. În runda următoare, a 4-a, sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 14.00, elevii lui Alin Paleacu înfruntă la Baza 2 echipa similară a celor de la Gaz Metan Mediaş.

În play-off-ul U16 Seria Vest, băieţii lui Cristi Gălan, clasaţi pe 3, au învins liderul „U” Cluj cu 1-0 prin reuşita lui Răzvan Erceanu. Sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 10.00, alb-violeţii sub 16 ani joacă în deplasare cu CFR Cluj (locul 2) în runda a 4-a.

În Seria 11 din Liga Elitelor U15, puştii lui Paul Codrea au trecut de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii cu 4-1 în etapa a VI-a. Golurile alb-violete au purtat semnăturile lui Luca Chis, Angelo Radu (2) şi Călin Fazekaş. Pentru Politehnica U15, liderul de toamnă, urmează o pauză competiţională în campionat. Pe 13 martie 2022 echipa noastră va evolua în runda a 8-a la vecinii de la LPS Banatul.

Foto: Leczki Jozsi