Politehnica Under 15 şi-a aflat astăzi programul din cadrul turneului semifinal al Ligii Elitelor, care va avea loc în perioada 6-10 mai. Băieţii pregătiţi de Paul Codrea vor înfrunta pe arena „Banatul”, din cartierul arădean Sânnicolau Mic, formaţiile ACS Gloria Tăuţii-Măgherăuş, CS Atletico Arad şi Universitatea Craiova. Primele două clasate se vor califica la turneul final naţional!

Puştii noştri sub 15 ani îşi continuă parcursul frumos din sezonul 2021-22 prin participarea la turneul semifinal 2. Politehnica U15 s-a calificat în această fază de pe locul 2 al grupei din sferturi, găzduită chiar la Baza nr. 2 a Politehnicii.

Alb-violeţii vor debuta în „semifinal” vineri, 6 mai, de la ora 11:00, în compania maramureşenilor de la Gloria Tăuţii-Măgherăuş, una dintre surprizele competiţiei. Al doilea joc e duminică, 8 mai, de la aceeaşi oră, cu localnica CS Atletico Arad, în timp ce ultimul joc al Politehnicii în cadrul turneului va fi marţi, 10 mai, de la ora 13:00, cu „mai vechea cunoştinţă”, Universitatea Craiova, echipa care a câştigat grupa sferturilor de la Timişoara după ce ne-a învins în duelul direct.

„Mă aşteptam să jucăm cu echipele acestea, ştiam că aşa se va împărţi la turneul semifinal. Bineînţeles, o să plecăm cu şansa a treia, pentru că Atletico Arad, pe care o cunoaştem foarte bine, e şi o echipă foarte bună, Craiova – ne-a bătut la meciul direct – şi cu formaţia din Maramureş rămâne să ne luptăm. Eu spun că 50% avem şanse să mergem mai departe. Ne dezavantajează că jucăm pe iarbă, în condiţiile în care noi nu prea facem antrenamente pe iarbă, ci pe sintetic, iar acum e vacanţă de Paşti şi e un pic mai complicat, dar încercăm să ne pregătim în perioada următoare pe un teren natural”, a spus Paul Codrea, antrenorul Politehnicii Timişoara Under 15.

Primele două clasate din grupa de la Arad se vor califica la turneul final, programat în 24 şi 25 mai. Cealaltă grupă semifinală e formată din: ACS FC Bacău, ACS Kids Tâmpa Braşov, Farul Constanţa şi Fotbal Club FCSB.

Foto: Leczki Jozsi