Cele patru trupe alb-violete angrenate în Liga Elitelor s-au comportat onorabil şi în acest weekend. Victoriile de la Under 19 şi U15 au venit în dueluri locale sau regionale, în timp ce remiza a fost înregistrată pe teren străin în play-off-ul U16.

Politehnica U19 (foto) s-a impus în derby-ul play-out-ului Seriei Vest cu UTA, scor 2-1, prin golurile lui Dan Pureca și Alexandru Spulber. În urma acestui rezultat juniorii mari alb-violeţi s-au distanţat la patru puncte de poziţia secundă, ocupată de arădeni. În runda următoare, a 3-a, sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 12.00, puştii lui Sorin Brîndescu au un nou derby, de această dată unul local, cu Ripensia pe „Ciarda Roşie”.

Alb-violeţii sub 17 ani au cedat la limită în duelul dintre locurile 1 şi 2 din play-out-ul Seriei Vest, scor 0-1, cu FK Csikszereda. Etapa viitoare, duminică, 21 noiembrie, de la ora 14.00, puştii pregătiţi de Alin Paleacu joacă pe terenul lui CFR Cluj.

Remiză pentru Politehnica U16, scor 1-1, în deplasare la LPS Bihorul Oradea, în runda a 3-a a play-off-ului Seriei Vest. David Roşca a punctat pentru junii noştri în urma unei lovituri libere splendide, de la distanţă. Alb-violeţii antrenaţi de Cristi Gălan sunt în continuare pe poziţia a 3-a, cu 25 de puncte acum. În runda a 3-a e aşteptată vizitat liderului „U” Cluj, duel stabilit pentru data de sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 10.00, la Baza 2.

Politehnica U15 şi-a consolidat poziţia de lider după derby-ul Seriei 11. A fost 2-1 cu ACS Galaxy Timişoara, ocupanta poziţiei secunde, prin „dubla” lui Bogdan Steta. Urmează runda a 6-a (startul returului în această fază) cu un meci la Baza 2 în compania celor de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Joc programat duminică, 21 noiembrie, de la ora 10.00.