Min. 78 3-3 Generația 2002 egalează din penalti. Șuleap i-a așezat lui Șoltuz care a marcat.

Min. 72 2-3 Generația 2002 nu se lasă! Ciprian Prodan marchează, după o lansare a lui Romeo Stancu.

Min. 71 1-3 Generația 2018 marchează prim Marvin Schieb, cu un lob elegant, chiar sub transversală.

Min. 56 1-2 Generația 2018 preia din nou conducerea, prin Vasile Nicolae, cu un șut din interiorul careului.

Min. 46 A început repriza a doua.

Min. 40 După 40 de minute, Cătălin Botaș pune punct primei reprize.

Min. 39 Silviu Bălace are propria galerie pe stadion. La fiecare atingere de balon a lui „Nedved”, copiii de la școala sa de fotbal, ACS Galaxy, scandează „Silviu! Silviu!”

Min. 37 Serie de driblinguri reușite de Sorescu în careul advers, însă șutul său a fost blocat de Stanciu, intrat între timp între buturi.

Min. 35 După un șut de la mare distanță încercat de Buia, puțin peste poartă, Alin Ignea caută vinclul de la 20 de metri și îl ratează la câțiva centimetri.

Min. 30 Ciprian Prodan, intrat și el pe teren, pătrunde în careu, însă se prăbușește peste minge în momentul șutului.

Min. 25 Taub centrează de pe stânga pentru Raul Krausz, care reia însă mult peste poartă din poziție ideală.

Min. 24 1-1 Gol, Generația 2002! Mircea Oprea țâșnește de pe bancă și transformă penaltiului cu un șut în dreapta lui Dur-Bozoancă.

Min. 23 Bălace pătrunde pe stânga în careu și e placat ca la rugby de Bilia. Din nou se indică punctul cu var.

Min. 21 Plămadă încearcă să-l dribleze pe portarul Bogdan, dar e agățat în careu. Penalti indiscutabil dictat de centralul Cătălin Botaș. Deian Sorescu execută în dreapta, însă Bogdan îl ghicește și respinge cu piciorul.

Min. 19 Prima șarjă ofensivă a Generației 2002. Sărbătoritul de astăzi, Mircea Oprea, a șutat din întoarcere, de la marginea careului, însă Dur-Bozoancă a reținut.

Min. 17 La ora 19:21, jocul s-a oprit pentru un moment de reculegere pentru cei plecați prea repede dintre noi: Călin Zanc, Puiu Preda, Adrian Stoicov, Paul Râșnoveanu, Nicolae Cîrstov „Elicopter”.

Min. 14 La Generația 2002, schimbările se fac din mers, ca la futsal. Au intrat Bălace și Șuleap, iar Buia și M. Nicolae își trag sufletul.

Min. 13 Motreanu centrează înșelător, Andrian Bogdan „bâlbâie” mingea, dar tot el salvează apoi din fața lui Plămadă.

Min. 9 0-1 Generația 2018 deschide scorul, după o șarjă a lui Sorescu pe banda stângă și o pasă în centru pentru Ignea, care a înscris de la 14 metri, cu toată opoziția lui Șoltuz, care a încercat să salveze de pe linia porții.

Min. 1 A început meciul de pe „Dan Păltinișanu”

________________________________________

La ora 19:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, începe amicalul de suflet dintre generația actuală a Politehnicii și cea din perioada 2002-2004. Vă prezentăm cele două formații:

Poli 2002 (antrenor Florin Constantinovici): A. Bogdan – A. Dumitru, Șoltuz, Constantinovici, Voicu – M. Dobre, Buia (cpt.), M. Nicolae, R. Stancu – Balauru, M. Oprea. Rezerve: D. Stanciu, Stoianov – Militaru, Bătrânu, Angheluță, E. Miculescu, Șuleap, Ionilă, C. Prodan, Belciug, R. Vancea, Bălace

Poli 2018 (antrenor Antonio Foale): Dur-Bozoancă – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru, Taub – Motreanu, Krausz, Lazea, Ignea – Sorescu, Plămadă. Rezerve: Dascălu, Borbei – D. Bot, V. Nicolae, Giuricici, Ghinescu, Schieb, Gașpar, D. Radu, M. Ursu, Crișanov