Într-un timp relativ de scurt am reușit să formăm o relație de strânsă prietenie cu staful localului și avem câteva realizări notabile împreună.

Putem începe cu branduirea localului în culorile alb-violet. Am inundat localul cu spiritul alb-violet etalând steaguri, fulare și mingi cu Poli. Personalul restaurantului a fost îmbrăcat în tricourile Politehnicii, astfel că fiecare vizitator al localului rămânea în minte cu stema și culorile clubului nostru iubit.

Legendele Politehnicii au fost prezente și ele în acest parteneriat. La finalul lunii am reușit să-i punem la aceeași masă pe Costel Pantilimon, Tavi Roșca și Iosif Rotariu. Cei 3 au avut o discuție interesantă despre trecutul, prezentul și viitorul Politehnicii. S-au pus pe masă multe discuții, s-au adus în vizor multe teme și s-au readus aminte de jucători și echipe legendare care de-a lungul timpului au trecut pe la Timișoara.

Fanii noștri au fost și ei răsplătiți pentru implicare. O tombolă a avut loc în colaborare cu cei de la Casa Bunicii, unde cei care s-au înscris au avut șansa să câștige minge, un fular și un tricou din partea Politehnicii.

Toate aceste momente și eforturi au fost încununate de un mini concert de pian în locație, concert susținut de tânărul pianist Laurențiu Stoian, triplu câștigător al Olimpiadei naționale la pian.

Această colaborare însă nu s-a sfârșit aici, urmează noi acțiuni împreună, urmează un proiect ce o să aducă un plus valoare acestei colaborări. Așteptăm toată echipa de la Casa Bunicii la meciurile Politehnicii, iar toți suporterii alb-violeți sunt așteptați să încerce delicioasele preparate din cele două locații din Timișoara.