Politehnica Timișoara și-a propus să lege din nou două rezultate pozitive în Liga a II-a. După victoria de poveste din urmă cu o săptămână, de la Clinceni, pentru alb-violeți urmează duelul de pe „Știința”, cu CS Mioveni. E vorba despre echipa de la care a sosit pe Bega, în această vară, atacantul polist Marius Staicu. Fotbalistul care a deschis drumul spre victoria din Ilfov speră să scuture și plasa porții fostei sale grupări.

„E un meci dificil. Mioveniul e o echipă incomodă, care joacă foarte bine în deplasare. Antrenorul lor, Florin Marin, organizează foarte bine defensiva și vom avea o misiune grea. Însă noi jucăm la Timișoara, avem tot Banatul în spate și ar trebui să câștigăm fără probleme. Și de la ei au plecat foarte mulți jucători în această vară, dar au reușit să își păstreze un nucleu. Au însă și ei punctele lor slabe”, e de părere Marius Staicu.

Atacantul polist a rămas și el surprins de înfrângerea drastică suferită de gruparea argeșeană etapa trecută, chiar pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-4: „M-a surprins rezultatul lor din etapa trecută, pentru că Mioveniul nu a mai luat de foarte multă vreme patru goluri acasă. Dar, după cum vedeți, campionatul e plin de surprize, echipe care pierd acasă și în etapa următoare câștigă în deplasare”.

În meciul de la Clinceni, Marius Staicu a reușit primul său gol în alb-violet. A fost, de altfel, reușita care a deschis drumul spre revenirea senzațională a „Băieților în Ghete”. „Sunt bucuros că am reușit să sparg gheața, sunt bucuros că am marcat și am câștigat în cele din urmă cu 3-2. A fost un meci dificil, dar am fost susținuți de acești oameni minunați, care au făcut o nouă deplasare lungă și ne-au purtat spre victorie. Sunt și eu cu moralul mai ridicat după acest gol, iar dacă voi fi sâmbătă în teren, voi face tot posibilul să marchez din nou”, spune Marius Staicu. „Victoria de la Clinceni chiar ne-a redat încrederea. Așteptăm cu optimism meciul cu Mioveni, atmosfera e foarte bună”, a continuat atacantul polist.

Partida Politehnica Timişoara – CS Mioveni, din etapa a 6-a a Ligii a II-a, va avea loc mâine, de la ora 17:00, pe stadionul „Știința” și nu va fi televizată.