Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara dispută mâine, la matineu, ultimul meci din acest an calendaristic în fața propriilor suporteri. Partida cu Dacia Unirea Brăila ar putea prelungi seria de rezultate pozitive ale echipei, însă jucătorii sunt conștienți că trebuie să trateze cu seriozitate întâlnirea cu trupa de la Dunăre, care e prima în Liga a II-a într-un clasament al golurilor marcate în acest sezon.

De dificultatea meciului e conștient și atacantul alb-violeților, Marius Staicu. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani consideră că Dacia Unirea e un adversar incomod, dar care poate fi depășit de el și colegii săi cu un sprijin cât mai consistent din partea suporterilor.

„E un meci greu pentru noi, pentru că Brăila e o echipă incomodă, care marchează foarte mult în deplasare. Cu ajutorul publicului, ar trebui să câștigăm. E ultimul meci pe teren propriu din acest și trebuie să îl încheiem cu capul sus. Vom face tot posibilul să câștigăm și să-i facem pe suporteri fericiți”, a declarat Marius Staicu.

Atacantul în vârstă de 30 de ani, revenit în vară în urbea natală, de la CS Mioveni, a închis tabela în meciul de săptămâna trecută, cu ASA Târgu Mureș, câștigat la scor de forfait de Politehnica. Marius Staicu speră ca reușita din meciul cu ardelenii să-l fi descătușat, după o perioadă lungă fără gol în campionat pentru alb-violeți.

„Sunt fericit că am reușit să marchez în partida cu ASA Târgu Mureș. Mă simt mai bine, mă simt mai liber, mai plin de încredere. Sper că dacă voi juca sâmbătă, să marchez din nou. Am poftă de goluri și sper să am noroc și sâmbătă”, spune Staicu. Vârful Politehnicii mai punctase în actuala ediție a ligii secunde doar în victoria cu 3-2 de la Clinceni, din etapa a 5-a. Acesta a mai înscris în Cupa României, în victoria cu 1-0 de la Biled, de la punctul cu var.

Partida Politehnica Timișoara – Dacia Unirea Brăila va avea loc mâine, de la ora 11:00, pe arena „Știința”. Meciul nu va fi televizat, însă va fi transmis în direct pe frecvențele Radio Timișoara, precum și în format live text pe site-ul oficial al clubului timișorean, sspolitehnica.ro.