Maximilian Icma este membru al grupei 2003, antrenate de Iulian Prodana, încă de la formarea Centrului de Copii și Juniori. Acesta ne-a povestit cum e să faci parte din familia Politehnicii, despre aspirațiile lui dar și despre amintirile pe care și le-a făcut în perioada petrecută aici. 

Întrebat ce înseamnă pentru el Politehnica acesta ne-a răspuns sincer: „Poli este totul… Am început să joc și să iubesc fotbalul la 6 ani și jumătate, la Poli cu domnul antrenor Iulian Prodana. Acest club este pentru mine o a doua casă, la bine și la greu suntem împreună, ne ajutam, ne susținem și ne consolăm la nevoie, suntem o familie! Acest club mi-a dat încrederea sa merg înainte cu capul sus, chiar dacă au fost și momente grele. Este o mândrie să fac parte din aceasta familie și port cu drag culorile alb violet.”  

Maxi ne-a povestit cât de mult înseamnă pentru el să știe că are în spate galeria Politehnicii: „Este minunat sa știi ca ești susținut de niște oameni extraordinari care sunt devotați acestui club. Una dintre cele mai plăcute amintiri este de la meciul jucat împotriva celor de la ACS Poli 2003 și am avut de partea noastră sprijinul galeriei, iar la final de meci le-am oferit victoria și am fost luați pe brațe de cei din galerie și felicitați! Este ceva de neuitat!”

Juniorul alb-violet știe exact ce își dorește de la viitor: ”Pentru mine fotbalul e totul, merită toate sacrificiile. Antrenamentele de multe ori sunt foarte solicitante, dar rezultate se văd în teren. Îmi doresc sa ajung cât mai sus, să fac cinste acestui club, să ma mândresc cu el și apoi să ajung la echipa națională și știu ca e nevoie de multă muncă și seriozitate ca să fac performanță.”

Grupa 2003, cea din care face parte Maximilian a câștigat faza județeană a competiției la Juniori C, cu 29 de victorii în 30 de meciuri disputate în care a marcat 203 goluri și a încasat 16. Pentru micii poliști urmează faza zonală care va avea loc la Arad în perioada 1-3 iunie iar învingătoarea merge la faza națională a competiției.