⚽ | Reîntâlnire cu Baietii in Ghete! Pe 17 februarie alb-violeții vin în fața dumneavoastră pe Știința pentru un duel amical academic 100%! Oaspeți ne vor fi studenții de la FC Universitatea Cluj, club de tradiție al fotbalului românesc, renăscut de asemenea din forțele suporterilor, cu sprijinul mediului academic clujean.

🏟 | Vrem un stadion plin, ca o repetiție cu costume pentru prima etapă din campionat, meciul cu Târgoviște! Vom avea o grămadă de surprize pentru voi, unele vi le vom dezvălui din timp iar pentru altele va trebui să ne vedem pe stadion. 🙂

👥 | Meciul va avea și o latură caritabilă, o parte din încasările generate de eveniment fiind folosite pentru a pune bază Burselor Politehnica Timișoara, o campanie de ajutorare socială despre care vă vom spune mai multe în zilele următoare.

Biletele de intrare la meci costă 10 lei și se vor putea achiziționa din timp de la punctele de vânzare cunoscute. Urmăriți pagina de Facebook Politehnica Timișoara pentru toate informațiile legate de meci. Ne vedem la stadion!