Trei dintre cei mai importanți jucători ai Politehnicii Timișoara – Ioan Mera, Alin Ignea și Cristian Scutaru – și-au prelungit la începutul lunii februarie 2020 contractele pe o perioadă de trei ani.

Vă prezentăm în continuare primele lor reacții după semnarea noilor angajamente cu Politehnica Timișoara.

Ioan Mera: Am semnat prelungirea contractului cu Politehnica Timișoara, mi-am dorit acest lucru, și cu ocazia asta mi-am dat seama cât sunt de apreciat de club pentru că mi-au oferit un contract pe trei ani. Vreau să îmi închei cariera de fotbalist la echipa mea de suflet. Sunt foarte bucuros și sper să avem rezultate cât mai bune în acești trei ani în care voi juca pentru Politehnica Timișoara.

Alin Ignea: Nu a fost greu să semnez prelungirea contractului cu Politehnica Timișoara pentru că mi-am dorit să continui la acest club. Sunt acasă, mă simt foarte bine și îmi doresc să facem o treabă mult mai bună decât în anii trecuți.

Cristian Scutaru: Le-am spus celor din conducere și factorilor de decizie din jurul clubului că pentru mine prima opțiune este Politehnica Timișoara. Băieții au vorbit, m-au chemat la o discuție și am acceptat contractul propus din prima.