Față de meciul cu ”U” Cluj, antrenorul Petruescu a început partida cu Aerostarul cu trei titulari noi. Cei doi fundași laterali, Motreanu și Cherecheș, plus vârful Cr. Ene, le-au luat locul lui Jurj, Cojocaru, respectiv Plămadă. Motreanu a bifat primul joc oficial după revenirea la Politehnica, iar O. Ursu a intrat pentru prima dată într-un meci oficial.

Din formula de start, șase au fost jucători U22 (inclusiv Dros), iar pe parcurs a mai intrat unul. Astfel că, din cei 14 jucători folosiți, jumătate au fost U22.

Căpitanul Mera a văzut al 7-lea cartonaș galben și va fi suspendat pentru meciul de la Pitești.

Pe lângă portarul D. Munteanu, operat pentru fractura suferită la mână, nu s-a putut conta nici pe Coadă și Bedea, accidentați. La doar 15 ani, internaționalul de juniori Borbei a fost rezervă de portar. În afara lotului pentru acest meci, exceptându-i pe ceilalți juniori U16, a rămas Trip, și el junior, dar U19.

Statistic, echipa trece printr-o perioadă nefastă. Cinci meciuri consecutive fără victorie. O singură victorie în ultimele 11 partide (1-0 cu Metaloglobus, în Capitală, la 28 noiembrie). Această serie a început după victoria cu ACS Poli, odată cu înfrângerea de acasă cu UTA. Cu băcăuanii s-a marcat după trei etape la rând fără gol înscris.

Însă echipa a avut, în cele trei jocuri din acest an, o prestație bună, superioară celor din a doua parte a sezonului de toamnă. Rămâne ca asta să se concretizeze și pe tabelă și, în consecință, în clasament.

Politehnica a evoluat sâmbătă în noul rând de echipament, sosit zilele trecute, echipament în care s-au îmbrăcat băieții și pentru fotografia oficială a sezonului. Este, practic, același echipament cu cel folosit până acum, dar nuanța de violet este mult mai către… violet.