Sâmbătă, 4 martie, Politehnica Timișoara debutează în play-off-ul Ligii I pe terenul echipei FC Carmen București.

Fetele în Ghete pornesc din poziția de lider, având șase puncte avans față de adversara de mâine și trei puncte față de locul secund ocupat de FC Universitatea Cluj.

Au fost șapte săptămâni de pregătire cu șase meciuri amicale în care echipa noastră a înregistrat trei victorii, un egal și două înfrângeri.

,,După o pauză parcă prea lungă, reluăm seria meciurilor oficiale. A fost o perioadă precompetițională cu muncă intensă, cu meciuri de pregătire foarte bune, cu adversari puternici, care ne-au obligat să ridicăm nivelul jocului.

Din fericire nu am avut accidentări serioase în această perioadă, ceea ce ne dă speranțe să avem toate jucătoarele valide pe toată perioada play-off-ului.

Urmează un sezon interesant, poate cel mai disputat din ultimii 10 ani, cu trei echipe care au șanse reale la titlu. Sincer, mi-e greu să cred că o echipă va obține toate punctele în play-off, ceea ce înseamnă că titlul se va juca până în ultima secundă.

Sper să fie un play-off atractiv, cu jocuri de calitate, mai ales că avem și meciuri televizate.

De asemenea, sper ca Politehnica Timișoara să confirme nivelul arătat în sezonul regular și să rămânem în fotoliul de lider până după ultima etapă” a declarat managerul Mirel Albon.