Pentru meciul de mâine cu FC Argeș, lotul Politehnicii a plecat azi, după antrenament, urmând să se cazeze la hotelul Grandis Apulum, de trei stele, din Mioveni.

Antrenorul Cosmin Petruescu are mari probleme de efectiv. Căpitanul Mera și O. Ursu sunt suspendați, iar D. Munteanu, Coadă, Cojocaru și Schieb, plus juniorul Bâte (aflat în lotul lărgit, indisponibil de mai mult timp) sunt accidentați.

Marvin Schieb are un ghinion teribil în acest sezon. După ce, în toamnă, a fost de mai multe ori indisponibil, în meciul cu ”U”, de pe Cluj Arena, a ieșit accidentat, iar cu Aerostarul s-a întâmplat același lucru. Acum are ruptură parțială de ligamente și va sta cel puțin șase săptămâni.

În aceste condiții, lotul care a făcut deplasarea a fost completat cu juniori U16.

Meciul se va disputa de la ora 11 și va fi televizat în direct, online, de FC Argeș TV (o premieră pentru acest club), la www.facebook.com/fcargestv.

În clasament, Politehnica este pe locul 15, cu 26 de puncte, cu doar un punct avans față de poziția următoare, prima retrogradabilă, iar Argeșul, pe 6, cu 42 de puncte, dar nu are drept de promovare în acest sezon, din cauza formei de organizare a clubului.