Politehnica Timișoara anunță despărțirea de Bianca Ienovan, Nicol Dincă-Vuia și Andra Mihăescu, jucătoare care nu au dorit să continue alături de club. În același timp, Anca Dobai se află la final de contract. Toate aceste jucătoare s-au aflat la Politehnica Timișoara de la începutul proiectului, din 2021, ca și componente ale lotului Fortunei Becicherecu Mic.

Urmărită de accidentări, Bianca Ienovan a jucat în cele două sezoane 29 de meciuri și a marcat 28 de goluri pentru alb-violete.

Nicol Dincă-Vuia (2006) a jucat la echipa de senioare 31 de meciuri, iar alături de echipa Under 17 a devenit campioană națională în sezonul 2022-2023. De asemenea, a contribuit la promovarea echipei secunde din Liga 3 în Liga 2, unde a marcat trei goluri.

Anca Dobai are 14 meciuri, trei goluri în Liga 1 și a fost jucătoare de bază în promovarea echipei secunde în Liga 2, marcând șase goluri în Liga 3.

Andra Mihăescu (2007) are trei prezențe în meciurile echipei de senioare, este campioană națională Under 15 în sezonul 2021-2022 și campioană Under 17 în cel recent încheiat. De asemenea, a promovat cu echipa secundă în Liga 2.

Fetelor, vă mulțumim pentru contribuția adusă rezultatelor noastre și vă dorim mult succes în continuare!