Colaborarea dintre clubul nostru şi antrenorul cu portarii Vasile Şleam a încetat, de comun acord. Cel care s-a ocupat în sezonul de toamnă de pregătirea goalkeeperilor Politehnicii a declarat, la plecare, că va rămâne mereu cu inima alături de acest club:
„În sufletul meu, Poli şi culorile alb-violet vor rămâne întotdeauna. Plec cu sufletul împăcat, consider că mi-am făcut treaba. Portarii au crescut, au avut evoluţii tot mai bune şi cred că aici se vede şi munca mea. Atmosfera pe care am simţit-o la meciuri a fost una fantastică. Oricine din mediul fotbalistic îşi doreşte să trăiască aşa ceva. E extraordinar, ţi se face efectiv pielea de găină! E extraordinar şi chiar îmi doresc ca Poli să promoveze în Liga I. Un asemenea club merită să fie acolo!”.
Mulţumim, „Puiu”, pentru întreaga muncă depusă la Timişoara şi pentru devotamentul tău pentru Politehnica!
Începând de astăzi, de pregătirea portarilor echipei noastre se ocupă Mihai Şteţca, cel care a colaborat cu antrenorul Bogdan Andone şi în sezonul trecut, la Olimpia Satu Mare. În vârstă de 36 de ani, Şteţca a fost portarul mai multor formaţii de primă ligă, printre care Gaz Metan Mediaş, FCM Târgu Mureş sau CS Turnu Severin. Mult succes, Mihai!