În această perioadă de pandemie cu noul virus COVID-19 (Coronavirus), vreme în care recomandăm tuturor să urmeze obligațiile autorităților, am întreprins un nou proiect pentru clubul nostru, denumit oficial: Politehnica Timișoara ESports.

Situația ne obligă să rămânem în case, iar în astfel de momente încercăm să implementăm cât mai multe proiecte în mediul online astfel încât să păstrăm contactul cu suporterii noștri, care duc dorul fotbalului adevărat la fel de mult ca noi.

Divizia de ESports a clubului s-a înființat în colaborare cu un grup de tineri poliști care vor să poarte numele de Politehnica pe culmi înalte în campionatele virtuale.

Cum poți ajuta Politehnica Timișoara ESports?

Nimic mai simplu! Urmează pașii de mai jos:

  • Like profilului de facebook Politehnica Timișoara ESports astfel încat noua divizie din cadrul clubului nostru să prindă notorietate cât mai mare
  • Distribuie pagina prietenilor tăi. Nu se știe niciodată când te vei mândri cu faptul că prietenul tău de o viață e jucător de bază în primul unspreceze virtual.
  • Dacă vrei să faci parte din lotul Politehnicii, contacteaza-l pe Paul Cucoș și te va ajuta cu drag în acest proiect. Căștile și microfonul sunt obligatorii.

Mențiuni importante!

Căutăm jucători de FIFA Pro Clubs (PS4) care vor să se alăture proiectului nostru, pe care promitem că-l vom face tot mai interesant! Trialurile încep în această seară (27 martie 2020), de la ora 20:30. Ne propunem în primă fază să evoluăm în RVFL Liga 2 (eșalonul secund de FIFA Pro Clubs).

Vă așteptăm alături de noi! Înainte Politehnica Timișoara ESports!

Pont!

Dacă reușim să punem bazele proiectului cât mai repede cu putința, vă promitem un amical online în compania unei echipe cu palmares galonat.