După un bun joc tactic, Politehnica s-a întors cu un punct de la Pitești.

Este însă al 6-lea meci consecutiv fără victorie. O singură victorie în ultimele 12 partide (1-0 cu Metaloglobus, în Capitală, la 28 noiembrie). Un singur gol marcat în cele patru meciuri din acest an (trei dintre ele, jucate însă în deplasare). Este indiscutabil că echipa suferă mult la capitolul eficacitate. Alb-violeții au cele mai puține goluri marcate, 19, dintre toate cele 20 de echipe.

Dar echipa joacă, în fiecare din cele patru jocuri oficiale pe 2019 având cel puțin câte o bară!! Iar la Pitești a reclamat și un penalty neacordat, în prima repriză, la Cherecheș.

Constrâns de numeroasele absențe, antrenorul Petruescu s-a văzut nevoit să trimită în teren nu mai puțin de șapte titulari U22 (inclusiv Dros), plus încă doi intrați pe parcurs. Iar cei care au rămas pe bancă au fost doar juniori. (Juniori-juniori, și nu în sensul oarecum încetățenit, aiurea, în ultimii ani, de când cu regulile – extrem de benefice – ale FRF referitoare la jucătorii ”under” în primele trei ligi). Mai mult, trei dintre ei, Borbei, D. Radu și Gaşpar, fiind U16! (Ultimii doi au și debutat în Liga a II-a, la doar 15 ani!). Trip, U19, la fel ca și Jurj, intrat pe parcurs. Jurj n-a fost convocat la naționala U19 pentru turul de elită din preliminariile Euro…

Dacă meciul cu Aerostarul a fost filmat live, cu telefonul, pe pagina de Facebook Druckeria 360, de către fanul polist Liviu Voica, stabilit în Marea Britanie și venit pentru partidă la Timișoara, și jocul de la Pitești a putut fi văzut online, în comentariul cunoscutului jurnalist local Răzvan Marinescu.

Să mai consemnăm prezența la linii a două reprezentante ale sexului frumos (dacă le mai putem numi așa, în condițiile corectitudinii politice), Alexandra Petrea și Ramona Udrea.