Patru înfrângeri consecutive, dintre care trei în play-off, și multe întrebări fără răspuns. Duș rece acasă cu Clujul și Ciucul, am zis că e un hop și trecem peste el. A mai venit un duș rece la Constanța, dar s-a transformat în Cascada Niagara, odată cu înfrângerea de la Miercurea Ciuc.

Am început meciul bine, am controlat jocul și speranța că intrăm pe făgaș normal se arăta pe Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc. Am ajuns în apropierea porții mai ușor decât echipa gazdă, am pus presiune și am ratat câteva oportunități. Anda Jivan a trimis în minutul 16 pe lângă poartă, iar în minutul 18 Teo Meluță a șutat puternic lovind bara transversală. Dimitra Ivanova a trimis și ea peste poartă în urma unui corner, iar la poarta cealaltă Sara Câmpean a reținut încercările ciucanelor.

Repriza a doua a fost cu totul diferită, cu greșeli de neînțeles. În primele minute Sara Câmpean greșește în careu și gazdele beneficiază de o indirectă, balonul însă a fost trimis direct în zid, apoi Andrea Herczeg a șutat peste poartă. În minutul 67 Antonia Bratu face un fault aproape de careul nostru, iar Fanni Haraszti execută perfect lovitura liberă, deschizând scorul. Încercăm, dar nu ne iese nimic. Nu reușim să ajungem periculos la poarta adversă, centrările nu găsesc pe nimeni în careu. Ne avântăm după egalare cu toate forțele rămase, iar în minutul 83 gazdele ne prind pe picior greșit și lovesc din nou: Rita Mitri pătrunde în careu și o execută pe Sara Câmpean.

Fluier final și se lasă liniștea în tabăra noastră, în timp ce gazdele cântă cu micuța galerie. Farul Constanța învinge pe teren propriu FC Universitatea Cluj, ne egalează la puncte, dar trece pe locul 1 având golaveraj mai bun. Următorul meci din Superliga Feminină este programat pentru 14 aprilie

„Din păcate nu reușim să ieșim din această stare de insucces. Prima repriză ne-a dat speranțe, am jucat bine, am avut situații de a marca, am controlat jocul. Chiar nu îmi explic ce s-a întâmplat la pauză, parcă a intrat altă echipă în teren, am jucat foarte slab, lent, previzibil, am fost depășite din toate punctele de vedere, am pierdut toate duelurile. Am fost convins că, în momentul în care am făcut cele trei schimbări, cele venite de pe bancă vor aduce un plus și vom câștiga meciul. Nu am reușit acest lucru și am consemnat încă o înfrângere. Sper că este binevenită această întrerupere a campionatului pentru perioada de date FIFA. Noi în acest moment trebuie să dăm un restart, să sperăm că reușim să îl facem la un nivel bun, să ajungem să jucăm ca și în sezonul regulat și să reluăm seria victoriilor” a declarat Mirel Albon.

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean, 5. Teodora Meluță, 6.Melinda Nagy, 4. Antonia Bratu, 96. Claudia Bistrian (7. Florentina Ancăș 62’), 10. Nikoleta Kurja, 11. Roxana Mirea, 18. Alexandra Boboc (9. Lorena Mihăilesc 62’), 14. Anda Jivan (25. Dana Cioablă 82’), 16. Dimitra Ivanova, 17. Shaira Pera (19. Andreea Șepețan 62’)

Rezerve neutilizate: 30. Cosmina Roșu, 2. Laura Sondore