Deși victoria din Cupa României a dat puțină încredere echipei, perioada neagră din SuperLiga Feminină a continuat cu încă trei înfrângeri. După ce duminica trecută am piedut acasă cu Farul, scor 2-0, apoi miecuri cu 1-0 pe final de meci cu AFK Csikszereda, astăzi a venit o nouă înfrângere, scor 2-1 cu FC Universitatea Cluj.

S-a jucat mai bine decât în ultimele meciuri, ne-am creat ocazii, însă nu am reușit să fructificăm niciuna din acestea. Prima mare ocazie i-a aparținut Teodorei Meluță care a șutat puternic după o pătrundere pe partea dreaptă, dar balonul a ieșit dintr-o jucătoare de-a noastră. La scurt timp, Shaira Pera ratează din fața porții după pasa Lorenei Mihăilesc. Însă U Cluj lovește în minutul 21, când Carolina Țabur pătrunde în careu, îi pasează Mihaelei Ciolacu, care șutează din interiorul careului și deschide scorul. Au urmat momente mai bune pentru oaspete, care ratează apoi câteva ocazii, Sara Câmpean repingând câteva mingi importante.

Repriza a doua a fost cu momente bune pentru ambele echipe. Tot Meluță a avut prima ocazie a reprizei, însă Blazek s-a aflat la datorie și a prins balonul. Au urmat apoi ocazii ratate de Ciolacu și Țabur, dar și Bistrian. În minutul 83, după câteva incursiuni fără finalizare, Carolina Țabur reușește să majoreze avantajul. În minutele de prelungire, Nikoleta Kurja reduce din diferență printr-un eurogol marcat din lovitură liberă.

Fluier final și ajungem la a șaptea înfrângere în play-off-ul SuperLigii Feminine. În etapa următoare Politehnica Timișoara joacă în deplasare cu Farul Constanța, meci programat pentru 3 mai, de la ora 15:00.

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean, 14. Anda Jivan, 18. Alexandra Boboc, 4.Antonia Bratu, 96. Claudia Bistrian, 10. Nikoleta Kurja, 11. Roxana Mirea, 5. Teodora Meluță (27. Ariana Bucșa 84’), 17. Shaira Pera (28. Aida Bucșa 62’), 9. Lorena Mihăilesc (99. Emilly Scaramelo 62’), 19. Andreea Șepețan (25. Dana Cioablă 28’)

Rezerve neutilizate: 30. Cosmina Roșu, 2. Laura Sondore, 8. Dyana Dawood