Contra Ripensiei, Politehnica a bifat, în premieră în această primăvară, două victorii consecutive! Ambele la zero! A fost, totodată, al 4-lea joc consecutiv fără înfrângere și cu gol marcat.

Poli păstrează tradiția bilanțului superior în meciurile cu Ripensia. Dintre cele trei oficiale ale acestui sezon, alb-violeții au câștigat două, iar roș-galbenii, unul singur. De fiecare dată au triumfat oaspeții, la limită (în campionat cu 1-0), toate cele trei partide disputându-se pe stadionul Dan Păltinișanu. Cele două echipe sunt acum despărțite de un singur punct, cu Ripensia pe 9, Poli pe 10. Primul loc retrogradabil are cinci puncte în urma ”studenților”.

Peluza Sud a dominat net fondul sonor al unui meci la care, având în vedere și vremea frumoasă, ora ideală și ziua de weekend, poate că se aștepta la o asistență superioară. Dar Timișoara fotbalistică se află în plină letargie… Flacăra mai este ținută aprinsă de ”frumoșii nebuni”, care, și acum, au cântat nonstop. ”Suntem aici, vom fi mereu…”.

Poli a avut șase titulari U22 (incluzându-l aici și pe Dros), în timp ce Ripensia, doar trei. Alb-violeții au prezentat trei titulari peste 30 de ani, iar roș-galbenii, cinci (plus doi intrați pe parcurs). Cei mai în vârstă jucători ai Ripensiei au avut 34 de ani (luând în calcul anul nașterii): Tînc, Tavi Drăghici (fostul vârf al Politehnicii), Mansour.