Antrenorul principal al Politehnicii era mulţumit de jucătorii săi după succesul de astăzi, scor 1-0, cu CSM Slatina, joc din runda a IX-a a Ligii 2.

„Am avut, nu doar o săptămână grea, ci câteva săptămâni foarte foarte dificile, din motive diverse. Vreau să-mi felicit echipa, jucătorii, pentru că nu am cedat. Am obţinut trei victorii în şapte zile… Astăzi am introdus jucători care s-au antrenat două-trei zile. Am fost nevoit, am avut încredere în ei. Am jucat din nou inteligent. În aceste 20 de etape nu vrem să facem neapărat un joc spectaculos, trebuie să recunosc că şi jocul nostru în unele momente are de suferit, dar suntem înfluenţaţi de diferiţi factori. Nu putem să lucrăm aproape deloc cu toată echipa. Nu avem timp, pentru că ne interesează în primul rând să câştigăm fiecare meci. Avem 20 de finale, pentru mine şi cred că şi pentru tot clubul, suflarea polistă, sunt foarte importante punctele. Ne dorim să intrăm în play-off şi după aceea, de ce nu, să sperăm la mai mult. Acesta e targetul nostru. Dăm totul la fiecare meci şi felicit total jucătorii”, a declarat Octavian Benga.

Politehnica a mizat în teren la jocul cu Slatina pe o serie de jucători reveniţi după o perioadă lungă de carantină: Scutaru, care a şi marcat golul victoriei, Pamfile, Ignea, Plazonja, Casado şi Codrea (ultimii trei au intrat pe parcurs).

Următorul joc al Politehnicii va fi miercuri, 28 octombrie, de la ora 15.00, tot pe teren propriu (arena „Ştiinţa”), în compania Dunării Călăraşi, restanţă care contează pentru etapa a VII-a a Ligii 2.