Politehnica a remizat, scor 1-1 (0-1), în restanţa cu Dunărea Călăraşi, după un joc solid realizat de alb-violeţi, care au revenit pe tabelă şi se puteau impune în repriza secundă.

„A fost un joc foarte greu, mă aşteptam la acest lucru, să întâlnim un adversar foarte dificil, s-a văzut că Dunărea e o echipă bună. Dar cred că şi noi astăzi ne-am ridicat la un nivel foarte bun, am avut o posesie bună, am încercat tot timpul să construim, chiar dacă am luat un gol foarte repede, pe o greşeală copilărească, nu am cedat, am atacat, am încercat să câştigăm. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru că au luptat de la început până la sfârşit şi nu au cedat, chiar dacă venim după patru meciuri din trei în trei zile, cu jucători care s-au antrenat foarte puţin, băieţii au luptat azi până la ultima picătură de energie şi merită felicitaţi şi cred că a fost un joc reuşit de ambele părţi, un joc bun, peste nivelul Ligii 2”, a declarat Octavian Benga.

Echipa noastră a încheiat jocul de astăzi cu doi atacanţi, dar nu a reuşit să înscrie golul decisiv în ciuda unor şanse bune de a duce scorul la 2-1. „Eu mă aşteptam să avem mai multe ocazii când am forţat cu doi atacanţi, aţi văzut că am forţat victoria, dar am avut două-trei ocazii aşa mai clare. Am avut însă foarte multe situaţii în ultimii 20 de metri, ajungem în zona careului şi nu avem inspiraţie, nu alegem soluţia potrivită, e bine că ducem mingea până acolo, dar trebuie să fim mai inspiraţi ca să şi marcăm. Am avut un număr mare de cornere, lovituri libere, şi nu am fost periculoşi. Ştiam că Dunărea Călăraşi e o echipă bună la jocul de cap, se apără bine, au jucători cu talie bună şi sunt puternici în duelurile aeriene, dar mă aşteptam totuşi ca şi noi să le punem probleme şi se pare că astăzi nu am reuşit să le punem probleme din fazele fixe”, a precizat Benga.

Următorul joc al formaţiei noastre va fi sâmbătă (ora 11.00), în etapa a X-a a Ligii 2, în deplasare pe terenul celor de la ACSF Comuna Recea.