Octavian Benga, antrenorul principal al Politehnicii Timişoara, a vorbit despre programul Ligii 2, stabilit ieri la sediul FRF. Tehnicianul alb-violeţilor apreciază că debutul va fi unul dificil, în care echipa noastră va evolua în weekend pe teren propriu cu CS Mioveni, joc urmat de o deplasare la Cluj şi apoi de o nouă partidă pe teren propriu, cu Farul.

„Din punctul meu de vedere primele patru meciuri sunt bune doar din prisma faptului că nu avem deplasări foarte lungi. Din acest punct de vedere avem un program bun, în sensul că avem meciuri acasă cu echipele care erau mai îndepărtate. Prin prisma primelor meciuri avem un program foarte greu, căci întâlnim în prima etapă CS Mioveni, care s-a bătut la promovare, ajungând chiar la baraj. Apoi avem o deplasare foarte grea la U Cluj, care ţinteşte promovarea, şi apoi avem acasă cu Farul Constanţa, care e o echipă de tradiţie şi care de asemenea are ca obiectiv promovarea. E un început greu, sperăm ca din aceste meciuri să facem cât mai multe puncte. În general e un program bun ca şi deplasări”, Octavian Benga, antrenor principal Politehnica Timişoara

Programul echipei noastre în sezonul regular al ediţiei 2020-21 poate fi consultat AICI.

*În ceea ce priveşte starea de sănătate a jucătorilor noştri, Alin Manea, ieşit accidentat în timpul primei reprize a amicalului cu Ripensia, a suferit o întindere şi e indisponibil în această săptămână. De asemenea, nu s-au putut pregăti normal: Raul Vidrăsan, cu o afecţiune mai veche, şi Denis Radu, probleme musculare.

*Politehnica va efectua mâine o nouă testare pentru depistarea noului coronavirus.