Antrenorul principal al Politehnicii consideră că jucătorii săi puteau reveni cu puncte şi de pe terenul celor de la FK Csikszereda, în ciuda scorului final: 2-0 pentru gazde.

„E un rezultat, pot spune, nemeritat, pentru că putea să fie şi invers, dacă eram mai atenţi. Nu căutăm scuze, la 0-0 am avut două ocazii imense, cred că dacă înscriam câştigam, cu siguranţă adversarul nu ar mai fi putut să întoarcă rezultatul. E păcat că avem meci de meci ocazii şi nu înscriem des, per total pot spune că jocul nu a fost aşa de reuşit. Puteam să jucăm şi mai bine, dar cred că am fost înfluenţaţi şi de plecarea lui Borbei. Am fost nevoiţi să jucăm cu încă un junior în câmp. Datorită acestui aspect cred că am devenit altă echipă şi am avut de suferit. Ne asumăm şi eu îmi asum acest eşec. Se întâmplă la fotbal să ai şi înfrângeri. Sperăm ca pentru meciul următor să ne pregătim mai bine, să câştigăm cu Dunărea Călăraşi, o echipă foarte bună, care are obiectiv promovarea”, a declarat Octavian Benga.

În acest joc alb-violeţii l-au avut în premieră între buturi pe slovenul Marko Deronja. Noul nostru portar a apărat un penalty în debutul părţii secunde. De asemenea, pe parcursul reprizei secunde a debutat în alb-violet şi mijlocaşul spaniol Jose Casado.