Politehnica Timişoara înfruntă sâmbătă, în deplasare, nou promovata ACS Fotbal Comuna Recea. Echipa noastră e în continuare lipsită de aportul mai multor componenţi, dar a plecat spre Maramureş cu gândul la toate cele trei puncte.

„Urmează o deplasare dificilă, după un meci care ne-a consumat fizic şi psihic – restanţa cu Dunărea Călăraşi – sperăm ca jucătorii să se recupereze cât mai repede. În primul rând din punct de vedere al potenţialului fizic. Dorim să facem un meci reuşit la Recea, unde trebuie să încercăm să câştigăm şi să rămânem cât mai sus, cât mai aproape de primele două locuri. Echipa din Recea, din punctul meu de vedere merita să aibă mult mai multe puncte. E o echipă care a pus probleme inclusiv celor care-şi doresc promovarea. Nu le-a fost uşor echipelor din fruntea clasamentului să învingă Recea, e o formaţie combativă, care marchează goluri, îşi pune în dificultate adversarul. Sperăm să fim şi noi mai inspiraţi în faţa porţii, în ultimii 20 de metri, pentru că şi în meciul cu Călăraşi ne-am creat o grămadă de situaţii şi nu am reuşit să marcăm”, a declarat Octavian Benga, antrenorul principal al Politehnicii.

Alb-violeţii au plecat spre Maramureş în această după amiază fără o serie de jucători importanţi, precum Sergiu Popovici, Alin Manea şi Alexandru Popescu, cu toţii absenţi din motive medicale. În cazul celui din urmă, Politehnica a solicitat o poziţie oficială scrisă din partea DSP Timiş. Conform noului protocol medical jucătorul nu ar mai trebui sa efectueze testări pentru depistarea noului coronavirus timp de 90 zile. Precizăm că Alex Popescu a parcurs deja toată perioada de izolare impusă.

La jocul de poimâine echipa noastră va putea miza din nou pe serviciile căpitanului Ioan Mera, care a fost suspendat pentru meciul de ieri.

Meciul ACSF Comuna Recea – Politehnica Timişoara se dispută sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 11.00, în etapa a X-a a Ligii 2. Echipa noastră ocupă locul 3, cu 18 puncte (din 9 jocuri), în timp ce gazdele sunt pe poziţia a 19-a, cu un total de 7 puncte (din 8 partide disputate).