Octavian Ursu a egalat iar Ioan Mera a marcat ieri golul victoriei în partida de pe teren propriu cu CSA Steaua (scor 2-1). Ambii au înscris cu capul şi au dedicat succesul fanilor întorşi în tribune cu ocazia partidei din runda a 15-a a Ligii 2.

„Am avut încredere că voi intra şi voi putea fi decisiv, cu ajutorul suporterilor, care au fost minunaţi. Cu siguranţă fără ei era mai greu, sunt al 12-lea jucător. S-a văzut spiritul din tribună şi noi am avut aceleaşi trăiri în teren. Suntem într-o situaţie grea, dar am reuşit să câştigăm la Braşov, am reuşit să o facem şi acum. Sperăm să facem o surpriză şi în Cupa României şi apoi să încheiem cu o victorie la Astra”, a spus Tavi Ursu, care a intrat în joc din minutul 64.

Jucătorul de profil ofensiv în vârstă de 27 de ani a admis că reuşitele cu capul sunt mai rare pentru el: „E al doilea gol cu capul în cariera mea. Mă bucur că a venit, chiar mă gândeam la antrenament că am reuşit să dau gol cu capul şi, de ce nu, să dau şi într-un meci oficial. Primul a fost la 18 ani, am debutat cu gol cu capul în Liga 2″. A fost a doua reuşită stagională pentru Ursu, care a mai punctat pentru Poli şi în duelurile de Cupă cu Slobozia şi Rapid.

„E o victorie mare, pe care o dedicăm suporterilor noştri, pentru că şi-au dorit mult victoria asta. Au suferit foarte mult în turul acesta. Am intrat greu în meci în prima repriză, a fost a lor, în a doua i-am dominat de la început până la sfârşit şi eu zic că victoria noastră e meritată. La pauză ne-am mobilizat mai bine şi s-a văzut că am ieşit mai motivaţi pentru a doua repriză. Cu siguranţă ar fi fost altcumva fără suporteri. Ne-au susţinut, ne-au împins de la spate, când jucăm cu ei ne motivăm mai bine şi s-a văzut…”,  a spus şi căpitanul Ioan Mera, care a spart gheaţa la capitolul goluri în această stagiune.