Fără îndoială, Octavian Ursu este unul dintre jucătorii importanţi sosiţi la echipa noastră în această vară. Revenit după doi ani la Politehnica, medieşeanul vrea ca împreună cu colegii săi să facă uitat meciul de la Cluj şi alb-violeţii să revină cu puncte de pe Dunăre.

„M-am întors cu sufletul, chiar m-am simţit bine data trecută când am jucat la Poli. Am găsit un lot foarte bun, un antrenor care îşi face treaba foarte bine. Din păcate cred că am fost prea relaxaţi la jocul de la Cluj şi am făcut un duş rece, dar eu cred că atitudinea se va schimba la următorul meci şi cu siguranţă vom câştiga cele trei puncte la Călăraşi”, a declarat Tavi Ursu.

„Concurenţa e benefică pentru fiecare jucător, doar aşa poţi să creşti. Cu siguranţă că am venit să joc, am două promovări în spate, sunt un jucător cu experienţă şi o să arăt lucruri frumoase”, a mai adăugat acesta în cadrul conferinţei de presă.

Octavian Ursu, care are la activ două promovări consecutive în Liga 1, ultima cu Rapid, e optimist în privinţa noii stagiuni. „Nu pot să-mi dau încă seama cum e Poli, am jucat doar un meci. Probabil lotul e destul de bun. Putem face o figură frumoasă, dar pentru asta trebuie să avem atitudine şi să nu fim relaxaţi, cum am fost în jocul de la Cluj”, a concluzionat fotbalistul în vârstă de 26 de ani.

Partida Dunărea Călăraşi – Politehnica Timişoara e programată marţi, 10 august, de la ora 17.00.