Politehnica Timișoara a construit în ultimii ani o academie de fotbal redutabilă, aflată în topul fotbalului românesc juvenil. Micii sportivi legitimați la clubul nostru beneficiază de cele mai bune condiții de pregătire, în compania unui staff extrem de profesionist. Am ajuns în cinci ani de la înființare o școală de fotbal de elită, orientată către performanță. Juniorii formați de academia noastră evoluează la cel mai înalt nivel în campionatele naționale, cu rezultate foarte bune. Puteți citi mai multe despre ce înseamnă Academia Politehnica Timișoara pe site-ul nostru oficial.

Tinerii noștri sportivi au șansa de a evolua în echipa de seniori a Politehnicii Timișoara, încă din timpul perioadei de juniorat. Unul dintre obiectivele principale ale clubului este acela de a avea cât mai mulți juniori proveniți din propria academie, care să evolueze la nivel de seniori.

Mai mulți dintre copiii ce practică fotbalul la Politehnica Timișoara au debutat deja alături de jucători precum Ioan Mera, Cristian Scutaru sau Mircea Axente, fotbaliști ce au scris istorie, în trecut, pentru clubul nostru. Mulți alții sunt pregătiți să facă marele pas. Cu toții suntem pregătiți să trecem la nivelul următor, alături de parteneri puternici.

Profită acum de o oportunitate unică de a folosi fotbalul juvenil, un sport accesibil și antrenant, pentru a promova brandul tău!

Vizibilitatea pe care modul unic de organizare al clubului nostru ne-o conferă reprezintă o garanție în plus că afacerea ta va avea numai de câștigat în urma unui parteneriat cu Politehnica Timișoara. Publicitatea pe echipamentele purtate de cei 300 copii legitimați la clubul fanion al Timișoarei îți oferă oportunitatea unui parteneriat strategic unic ce îți va asigura promovarea brandului, oferind în același timp un randament al investiției tangibil!

Dacă ai întrebări, am fi mai mult decât bucuroși să le putem răspunde. Ne poți contacta oricând pe adresa de email contact@sspolitehnica.ro sau la numerele de telefon 0732 860 703 (Marius Adam) / 0724 654 387 (Sebastian Novovic).