Astăzi, la Politehnica s-au consemnat modificări în lot și în stafful tehnic.

A fost legitimat Patrick Popescu. Născut la 19 decembrie 1996, la Cluj-Napoca, el este vârf de atac și a semnat cu Poli până în vara anului viitor. A fost junior la ”U” Cluj, iar la seniori a evoluat la Novohrad Lucenec (Slovacia), ”U” Cluj, Pandurii, Aerostar Bacău și Unirea Dej. De ultima echipă s-a despărțit la finalul sezonului trecut, astfel că la Poli vine în postura de jucător liber. Are un meci în Liga I, în 2015, pentru ”U”.

Clubul s-a înțeles cu Adrian Țangulea pentru rezilierea contractului. El venise pe parcursul acestui sezon și a jucat în cinci meciuri de Liga a II-a pentru alb-violeți (unul singur ca titular), contra Concordiei Chiajna intrând pe parcurs. Îi dorim mult succes în carieră!

Stafful tehnica al Politehnicii s-a întărit prin cooptarea ca antrenor secund, alături de Antonio Foale, a lui Srgian Luchin (foto). Născut la 4 martie 1986, la Timişoara, el s-a retras, anul trecut, din activitatea de jucător. Luchin a evoluat, printre altele, la FC Timişoara, alături de care a fost vicecampion naţional în două rânduri, Dinamo, Botev Plovdiv, FCSB, ACS Poli, Levski Sofia, CFR Cluj și Viitorul Constanța. Are 11 selecţii în naționala României. El devenise, în septembrie, antrenor secund la echipa U13 a Politehnicii.