Declarațiile antrenorului principal Paul Codrea după succesul cu 2-1 de pe terenul Unirii Slobozia:

”A fost o primă repriză foarte bună din partea noastră. Cred că puteam să intrăm la cabine chiar cu 2-0. Am avut câteva situații foarte bune, am reușit să marcăm …și ăsta era regretul meu la pauză, pentru că știam că ocaziile se pot răzbuna. Pe final au reușit ei să egaleze și sincer chiar am mai crezut așa, puțin, nu vreau să fiu nesimțit, să mă laud, dar chiar am simțit că se mai poate întâmpla ceva. Și uite că inspirația lui Gavra și execuția lui Marincu ne-au făcut fericiți”

Despre performanța tânărului Fabian Marincu, junior născut în anul 2005 și crescut în Academia Politehnica: ”Am spus că politica noastră e să dăm încredere tinerilor care au valoare, care demonstrează că vor să facă ceva. După el o să urmeze și alții. Acum n-am reușit să-l introduc și pe Oprea, voiam să-l debutez, dar am făcut schimbările mai repede, s-au accidentat Bocșan și Tudor Călin, am făcut două opriri (n.r. – ale jocului) și nu mai puteam să fac opriri”.

”Îi felicit pe băieți pentru efortul depus, chiar a fost un efort monumental… mai ales că ieri am făcut 12 ore cu autocarul până aici, dar nu ne-am căutat scuze, am fost pozitivi și tot timpul am căutat victoria”

Despre accidentări: ”Bocșan va face un RMN când ajunge la Timișoara, Tudor e mai bine, și-a mai revenit. Problema va fi la Bocșan și din păcate Murariu va fi suspendat, după ce a luat iar cartonaș galben”.

”Noi jucăm în continuare la fel, mai avem trei meciuri, încercăm, în primul rând contează următorul, să câștigăm noi, după aceea ne uităm la celelalte rezultate. Echipa nu trebuie să simtă presiunea asta, pentru că e aproape imposibil ce încercăm noi să facem. Dar știm că dacă vrem cu adevărat, imposibilul devine posibil. (…) Cred că suporterii s-au apropiat din nou de echipă și mă aștept să dublăm numărul spectatorilor față de meciul trecut”.