Cum să descriem primii ani ai copilăriei? Cu multe zâmbete, distracție alături de prieteni, plimbări cu bicicleta, chiar și emoțiile când te îndrepți alături de tatăl tău spre stadionul de fotbal…

Matei Hromei, tot un zâmbet

Din păcate unii copilași nu au parte de asemenea trăiri, iar lupta lor pentru propria viață pornește de la o vârstă mult prea fragedă. Drumul lor și al părinților este anevoios și tocmai din acest motiv Academia de Copii și Juniori – Politehnica Timișoara a demarat alături de alte cluburi din Timișoara și nu numai un proiect prin care ne propunem ca periodic să organizăm turnee al căror scop este să îi sprijinim financiar și moral pe copiii, tinerii și adulții cu dizabilități fizice sau psihice.

Un prim astfel de turneu va fi organizat duminică, 7 noiembrie, pe stadionul Auto din Freidorf. Iar beneficiarul acestei prime acțiuni este Matei Hromei, fiul fostului fotbalist Mihăiță Hromei.

TOȚI PENTRU MATEI HROMEI

Micul Matei este un băiețel plin de energie, cu un zâmbet molipsitor și un adevărat luptător deoarece încă de la naștere ține piept încercărilor vieții. El s-a născut prematur cu o condiție rară numită Lisencefalie care implică grave probleme neurologice și motorii. Ședințe de kinetoterapie indispensabile, perioade îndelungate petrecute în centre de recuperare, dispozitive medicale…

Pentru fiecare dintre noi e dureros când vedem că o persoană matură suferă din pricina dizabilității, dar atunci când întâlnim un copil pe chipul căruia se citește efectiv durere ni se rupe sufletul.

Asociația ”Împreună pentru Matei” reprezintă organizația umanitară non-guvernamentală prin care părinții popularizează cazul micului Matei, iar toate informațiile afișate pe pagina de facebook sunt furnizate direct de către familie.

PENTRU DONAȚII

Beneficiar: Mihaita Hromei

IBAN: RO71INGB0000999903860233

Banca: ING

Contact: 0767 578 386 sau monicahluscu@yahoo.com

Înainte de a vă prezenta programul zilei de duminică, dorim să transmitem public mulțumiri către echipele care s-au alăturat acestui turneu caritabil. CFR Timișoara, Alb Viola, Viitorul Arad, FC Auto și Timstar jos pălăria pentru implicarea voastră!

FOTBALUL JUVENIL UNIT PENTRU MATEI HROMEI – TURNEU CARITABIL