Timișoara = Poli. Poli = Timișoara. Așa a fost, așa va fi. Tot orașul respiră Poli, violetul e la fiecare pas.

În perioada următoare dorim să facem Politehnica mult mai vizibilă în oraș, mult mai prezentă în mijlocul comunității din Timișoara. Ne dorim ca Poli să fie prezentă fizic, la orice colț de stradă, ne dorim ca tot orașul să simtă alb-violet, așa cum o făcea odinioară. Iar fiecare copil care crește în acest oraș să fie învățat de mic că aici e ”un singur club, un singur oraș”, să fie învățat să iubească Politehnica.

În acest sens ne dorim să realizăm o serie de picturi murale, cu sprijinul unor artiști recunoscuți ai acestei scene. Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru. În cazul în care sunteți proprietarii unor clădiri cu pereți vizibili de pe străzile Timișoarei, sau dacă puteți intermedia o discuție cu proprietarii unor asemenea clădiri/spații, vă rugăm să ne anunțați printr-un e-mail trimis pe adresa contact@sspolitehnica.ro sau prin telefon/Whatsapp la nr. +40 724 654 387.

Toate picturile pe care le vom realiza vor integra elemente legate de istoria clubului, istoria Timișoarei sau momente definitorii pentru ceea ce suntem noi. Înainte de realizare, toate desenele vor fi aprobate de către o comisie cu competențe în aprecierea unei astfel de lucrări, formată din cadre didactice ale Facultății de Design și Arte Plastice și arhitecți.

Dacă dorești să susții inițiativa Pereți alb-violeți, poți face donații în conturile Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”, prezentate mai jos. Toți banii vor fi folosiți pentru achiziționarea materialelor necesare pentru realizarea lucrărilor. ☟

Titular cont: Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria

Lei: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108

EUR: RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 / Swift Code RZBRROBU

Bancă: Raiffeisen Bank Agenția Banat

Cu mențiunea ”Pentru pereți”