Cu doar trei etape rămase de jucat în play-off-ul SuperLigii Feminine, nu reușim să ieșim din perioada neagră și înregistrăm încă o înfrângere, 2-1 în deplasare cu Farul Constanța.

În startul meciului, Sara Câmpean are o primă intervenție salvatoare în fața Claudiei Chiper, urmând să ratăm noi două oportunități prin Antonia Bratu și Claudia Bistrian, după o lovitură liberă, respectiv o acțiune luată pe cont propriu. Avem multe greșeli în apărare, dar Farul nu reușește să concretizeze fazele create, Ioana Bortan, Olga Iordăchiuși ratând ocazii importante. În minutul 30 însă, Roxana Mirea îi pasează din centru Shairei Pera care trimite balonul în poartă de la marginea careului, deschizând scorul. Farul se năpustește asupra porții noastre, dar ratează în continuare prin Laura Rus și Ioana Bortan.

Nici nu începe bine repriza a doua că Laura Rus ia o acțiune pe cont propriu, pătrunde în careu pe partea dreaptă și egalează cu un gol marcat dintr-o poziție dificilă. Golul egalizator le dă încredere gazdelor și pornesc în căutarea golului victoriei, dar nu ne lăsăm nici noi și reușim să ajungem în careul advers. Ratăm prin Emilly Scaramelo și Dimitra Ivanova, introduse în prima repriză, respectiv la pauză. La poarta noastră, Claudia Chiper și Ioana Bortan ratează ocazii importante. Pe final de meci Shaira Pera scapă spre poarta adversă, dar șutează în portar, iar Claudia Chiper nu ne iartă și în minutul 85 marchează golul victoriei după o pătrundere în careu pe partea stângă.

Fluier final și înregistrăm a opta înfrângere în play-off în nouă meciuri. Pentru echipa noastră urmează meciul din Cupa României cu Banat Girls, programat pentru miercuri, 8 mai, de la ora 18:00 pe Stadionul Știința.

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean, 14. Anda Jivan, 4. Antonia Bratu, 96. Claudia Bistrian (28. Aida Bucșa 69’), 18. Alexandra Boboc (25. Dana Cioablă 62’), 10. Nikoleta Kurja, 11. Roxana Mirea, 5. Teodora Meluță, 17. Shaira Pera, 9. Lorena Mihăilesc (16. Dimitra Ivanova 46’), 19. Andreea Șepețan (99. Emilly Scaramelo 32’)

Rezerve neutilizate: 30. Cosmina Roșu, 2. Laura Sondore, 8. Dyana Dawood, 27. Ariana Bucșa