Politehnica a pierdut astăzi, 0-1 (0-0) contra Corvinului Hunedoara, într-un amical disputat pe stadionul Dan Păltinișanu. S-a jucat fără spectatori (arena neputând găzdui meciuri cu public), pe un teren destul de bun și pe o vreme friguroasă, cu vânt, dar însorită în prima repriză.

Alb-violeții au intrat cu formula de bază, iar până la pauză nu s-a marcat. Odată cu startul reprizei secunde, soarele a intrat în nori, iar la Poli au intrat alți jucători de câmp. Hunedorenii, antrenați de Florin Maxim (fostul fundaș stânga de la UMT și FC Timișoara), au reușit singurul gol al partidei în min. 50, prin M. Coman.

Poli (repriza I): D. Moldovan – D. Radu (43, P. Paleacu), Bocşan (c), Sekulic, Taub – Tiihonen, Ignea – Gîdea, Bîrnoi, Stojanovic – Gavra.

Poli (repriza a II-a): D. Moldovan (74, Urdeș) – Mada, Erhard, Porumb, Oanea – Mladin, Târșa – Marincu, Gologan (74, P. Paleacu), Boariu – Țurcaș.

Ludovic Erhard (stoper francez de 30 de ani, de la CSM Reșița) este în probe, iar mijlocașul Patrick Paleacu (n. 2006), din propria pepinieră, a debutat pentru echipa de seniori.

De remarcat că Poli a terminat cu trei fii ai unor foști fotbaliști poliști pe teren (Mada, Paleacu, Țurcaș)!

Din lotul aflat în cantonament n-au fost folosiți portarii Murariu (accidentat) și Balica (junior), precum și D. Benzar (accidentat) și E. Adam (junior).

La meci au fost prezenți și antrenorii timișoreni Cosmin Contra (ultima dată la Al-Ittihad – Arabia Saudită, celebrul ex-internațional fiind membru în Consiliul de Administrație al SSU Politehnica; în fotografia de mai jos este al doilea din dreapta) și Alexandru Pelici (selecționerul României U19), ambii foști colegi în defensiva lui Poli.

După meci, antrenorii au declarat:

Octavian Benga:

Florin Maxim: