Politehnica Timișoara va juca, luni, în etapa a 2-a a Ligii a II-a. Adversar va fi Universitatea Cluj-Napoca, într-un derby studențesc de mare tradiție. Meciul va începe la ora 18:30 și se va disputa pe Cluj Arena, fără spectatori. În prima rundă, Poli a remizat acasă, 0-0, cu CS Mioveni, iar ”U” a învins în deplasare, 1-0 cu nou-promovata Aerostar Bacău.

În sezonul precedent, între Poli și ”U” s-a jucat un singur meci, 0-0 în orașul de la poalele Feleacului. Returul nu a mai avut loc, deoarece campionatul a fost întrerupt definitiv, cu excepția locurilor 1-6, din cauza pandemiei de coronavirus.

Octavian Benga, antrenorul Politehnica: „Universitatea își dorește accederea în prima ligă. Au făcut niște achiziții foarte bune, jucători cu nume, unii chiar de echipa națională gen: Tamaș, Luchin, Filip. Au adus și niște jucători străini foarte buni. Întâlnim o echipă din punct de vedere valoric și individual foarte bună. Consider că va și un meci echilibrat pentru că la meciul cu Mioveni am arătat bine. Cred că în această săptămână am mai corectat și din deficiențe. Am crescut și fizic și tactic pentru că băieții au lucrat foarte bine. U Cluj este o echipă bine organizată, cu un antrenor care, tot timpul când l-am întâlnit în calitate de antrenor principal când am făcut 0-0 la ei sau când eram secund și l-am întâlnit în Liga 1, își organizează foarte, foarte bine echipa și este destul de dificil să marchezi gol. Va fi un meci tacticizat și pot spune că va fi o partidă frumosă și interesantă. Sperăm să căștigăm acest meci. În etapa trecută am avut 5-6 ocazii de a înscrie și sper ca la Cluj să fim mai inspirați.”

Claudiu Pamfile, jucător Politehnica: „După cum a spus și mister, ne așteaptă un meci foarte greu la Cluj. Întâlnim o echipă care a adus jucători foarte buni în această vară. Dar mergem la ei cu gânduri mari, să ne facem jocul și să luăm cele trei puncte.”