❤ Pe 20 aprilie ne aducem împreună aminte de dragostea cu care se umplea bătrânul ”1 Mai” atunci când intrau pe teren componenții generației Poli 2002. Buia & co. au fost singurii jucători care au reușit să umple constant stadionul după Revoluție, creând o adevărată nebunie în oraș și în rândul suporterilor timișoreni.

™ Romică Buia, Andrian Bogdan, Dan Balauru sau Mircea Oprea, alături de ceilalți reprezentanți ai echipei din urmă cu un deceniu și jumătate, se vor reuni la Timișoara și vor disputa un amical cu echipa noastră, Politehnica Timișoara!

⚑ Ne vom aduce aminte și de Călin Zanc, fundașul central al acelor vremuri, plecat mult prea repede dintre noi. Iar pentru că poliștii nu uită, 10% din încasările generate de acest eveniment vor reveni familiei lui Călin, ca un sprijin din partea celor pe care i-a încântat cu evoluțiile sale și cu atașamentul față de culori.

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

✫ Biletele la eveniment costă 10 lei și vor putea fi achiziționate începând cu data de 10 aprilie de la locațiile partenere Politehnica Timișoara. Lista completă și actualizată a locațiilor va fi disponibilă pe canalele noastre oficiale de comunicare.

✫ Vă așteptăm la stadion începând cu ora 18:00, vom avea pregătite pentru voi mai multe surprize:

✔ materiale promoționale speciale
✔ reduceri la cardurile de membru cotizant
✔ tombole pentru posesorii de carduri de membru
✔ concursuri între suporteri la pauza meciului

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Ne vedem la stadion! HAI POLI! #unicaiubire