După ce „nebunii frumoşi” din bătrânul Albion au demarat un proiect ce părea a fi doar un vis, la acel moment, în vara lui 2015, iată că nu au rămas singurii din acest peisaj total diferit. Care peisaj demonstrează, dacă mai era nevoie, că fotbalul trebuie să fie şi este pentru suporteri.

După întâlnirile de pe teritoriul vechiului Regat, care au consolidat Druckeria Albion, s-au raliat acestui proiect care susține Politehnica Timişoara şi alți polişti din Europa şi din jurul lumii, albioniştii devenind astfel, în urmă cu doi ani, Druckeria 360.

Faptul că ajută clubul cu un proiect votat de ei an de an este deja bine cunoscut. Cum fac asta? Prin achiziția de carduri de membru oficial, susținerea unor proiecte ale grupelor de copii şi juniori, respectiv prin transmisiile live de pe canalul nostru de YouTube.

Dar, ca să revenim la titlul de mai sus, iată că şi americanii de la nord le calcă pe urme, deşi distanțele străbătute în patria unchiului Sam sunt deloc de neglijat.

Prin susținerea tehnică a lui Steven Bonica, prima întâlnire a poliştilor alb-violeți va avea loc la Chicago, săptămâna viitoare, chiar la sediul deja celebrei publicații „Tribuna Românească”: 28-29 Septembrie.

Le dorim succes, aşa cum au avut încă de la deschiderea acestui drum cei din țara lui Shakespeare. „Prezent” au spus deja cca. 25 de iubitori de politehnism de peste Marea Baltă. Întregul program, cu plăcutele surprize care sunt incluse în programul întâlnirii, sunt disponibile aici: bit.ly/PoliofChicago.

Forza Viola, Tempo Poli, obligatoriu înainte!