Suporterii Politehnicii de peste Ocean se reîntâlnesc în acest sfârşit de săptămână pentru cea de-a doua convenție alb-violetă dedicată clubului nostru care va avea loc între 17 şi 19 septembrie în „oraşele gemene”, Minneapolis şi Saint Paul, în statul Minnesota.

Poli of America Supporters Group„, entitatea lor juridică, reuneşte de această dată numai suporterii din Statele Unite, din păcate cei din Canada nu li se vor putea alătura din cauza granițelor închise pe motive de siguranță medicală impuse de autoritățile sanitare. Chiar şi aşa, la întrunirea din seara de vineri, atunci când are lor evenimentul principal dedicat Politehnicii, vor fi prezenți aproximativ 30 de persoane. Sâmbătă, pe 18, în ziua în care are loc festivalul anual al românilor din statul nord american, „Taste of Romania”, li se vor alătura încă 9 polişti.

Poli of America SG / Poliști în America

Trupa „Vox Maris Band” din Chicago, formată din 5 români, îi va avea pe scenă şi pe Ramon Radosav, fost component al trupei „Cargo”, respectiv pe gazda locală Romell Alaman, un folk-ist apreciat de comunitatea locală.

În aceeaşi componență, însă fără Romell, trupa chicagouană şi Ramon vor electriza atmosfera şi sâmbătă, la festival, unde vor face un spectacol de zile mari pentru românii din Minnesota cântând în numele clubului Politehnica.

Pe această cale, le mulțumim tuturor celor care au făcut acest lucru posibil, de la sponsori locali din diverse state până la suporterii înşişi, care şi-au dat tot concursul ca acest al doilea „episod” să fie unul de răsunet, susținând cheltuielile de organizare.

Întregul program al convenției poate fi accesat pe site-ul lor, https://poliofamerica.us/projects.html. Cei care s-au ocupat de întâlnire ne-au dat asigurări că vor exista o serie de surprize plăcute în aceste trei zile, de vineri până duminică, atât pentru cei prezenți, cât şi pentru alți peste 30 care nu vor reuşi să ajungă acolo, însă au absențele motivate până la anul.

Concluzii

Nord America susține Politehnica, aşa cum reiese şi din clipul lor de prezentare: bit.ly/3nEWptI.

OBLIGATORIU ÎNAINTE!