În etapa a 18-a a Ligii a II-a, Politehnica va întâlni, sâmbătă, pe Sportul Snagov. Meciul va începe la ora 14 și se va disputa pe stadionul Știința.

Alb-violeții nu pot conta pe mijlocașii laterali Manea și Schieb, accidentați, în timp ce Scutaru este incert.

În clasament, Poli este pe 9, cu 21 de puncte, iar Snagovul, pe 18, cu 8 puncte, după ce a fost mult timp ”lanternă roșie”.

Declarații de la conferința de presă de azi:

Octavian Benga, antrenorul Politehnica: „Un meci foarte dificil. Cine crede că mâine intrăm și defilăm din prisma faptului că jucăm cu ultima clasată, se înșeală amarnic. Vorbim de o echipă imprevizibila. A câștigat cu Rapidul, a încurcat Petrolul în deplasare, a învins Pandurii și foarte multe meciuri le pierd la limită. Îi vom trata foarte serios pe adversarii de mâine și categoric nu îi vom subestima.”

Rareș Murariu, jucător Politehnica: „Ne dorim să câștigăm, suntem într-o formă bună și mâine trebuie să îi facem fericiți pe suporteri.”

Radu Motreanu, jucător Politehnica: „Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă imprevizibilă, și chiar dacă este sub noi în clasament, după cum ați văzut, poate încurca pe oricine. Trebuie să intrăm încrezători pe teren.”