Mai mulți actuali sau foști jucători ai Politehnicii Timișoara sunt convocați, în această perioadă, sub ”tricolor”, pentru meciuri amicale.

La reprezentativa de seniori a României se află Marius Marin (de la Pisa), fost jucător al Politehnicii. România va juca în această seară, pe teren propriu, cu Slovenia, și duminică, la Chișinău, cu R. Moldova.

Naționala U20 îl are pe Denis Radu (foto, de la Politehnica). Această selecționată va disputa meciuri cu Italia, astăzi, și cu Polonia, luni, ambele la Arad.

Naționala de juniori U19 a desfășurat un stagiu de pregătire în Slovenia, în cadrul căruia lotul antrenat de fostul polist Alexandru Pelici au susținut și două meciuri amicale contra reprezentativei locale. Din lot au făcut parte și Dan Pureca (de la Politehnica) și Tudor Moțiu (de la CSC Dumbrăvița, împrumutat de la Politehnica). România U19 este calificată la Turul de Elită pentru CE 2023.

***

Politehnica nu va susține meci amical în weekend. Campionatul Ligii a II-a este întrerupt, ca urmare a partidelor naționalelor României.