Academia Politehnica Timișoara lansează un nou proiect inovator în fotbalul juvenil. Prin intermediul acțiunii Politehnica 100 Open Trials centrul de copii și juniori al clubului nostru invită toți fotbaliștii născuți în anii 2006 și 2009 pentru un weekend la baza noastră de pregătire.

Profesorul Cristian Gălan, antrenor în cadrul Academiei, alături de membrii staff-ului tehnic, vor efectua sesiuni de antrenamente și jocuri școală timp de 3 zile și vor evalua sportivii participanți, în vederea selecției pentru performanță. Sportivii selectați vor avea posibilitatea de a se alătura unei academii aflate în Top 10 din România, potrivit clasificării întocmite de Federația Română de Fotbal. Acțiunea se adresează tuturor fotbaliștilor născuți în anii 2006 și 2009, indiferent de clubul la care activează sau de nivelul lor de pregătire, încercând să descopere talente și caractere în concordanță cu valorile clubului universitar.

Politehnica Timișoara oferă, în limita locurilor disponibile, cazare și masă pentru sportivii 2006 care necesită acest lucru. Prin acest fapt dorim să le oferim șansa și fotbaliștilor din mediul rural sau din alte județe de a arăta ce pot în cadrul acestui weekend.

Înscrieri la eveniment se pot face prin intermediul următorului FORMULAR

Detalii despre eveniment se pot obține prin intermediul e-mailului – contact@sspolitehnica.ro sau la numărul de telefon 0743.011.770.

„Acest eveniment reprezintă în primul rând o invitație adresată tuturor sportivilor, dar cu precădere celor din mediul rural, de a face cunoștință cu Politehnica și a simți puțin ce înseamnă acest club, în anul centenar. Ne dorim să atragem în cadrul evenimentului cât mai mulți copii talentați, care vor avea șansa să se pregătească timp de 3 zile după metodologia și filosofia academiei noastre, una de top la nivel național, urmând ca noi să le evaluăm nivelul fotbalistic. În baza evaluărilor le vom putea face recomandări prin care să își îmbunătățească aptitudinile și să își valorifice calitățile pentru a putea face pasul către marea performanță. Sper din tot sufletul ca această acțiune să fie doar prima, iar pe viitor aceste ”porți deschise” să se organizeze cât mai des, la toate categoriile de vârstă”, Cristian Gălan