Foto: Iulia Dîrman

Politehnica Timișoara a început de astăzi un cantonament pe plan local care se va întinde până pe 2 februarie. Antrenorul Cosmin Petruescu a stabilit un lot de 20 de jucători care au început acest stagiu, doisprezece dintre ei fiind sub 21 de ani.

De menționat e reținerea în lot a portarului Alexandru Borbei, fundașului Denis Radu și a mijlocașului Alexandru Gașpar, toți trei proveniți de la grupa de juniori născuți 2003 a clubului alb-violet, antrenată de profesorul Iulian Prodana.

Iată lotul care a intrat astăzi în cantonament:
Portari: Rareș Murariu, Dalin Munteanu, Alexandru Borbei
Fundași: Călin Jurj, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Ionuț Coadă, Alexandru Cherecheș, Dragoș Cojocaru, Denis Radu
Mijlocași: Alin Ignea, Bogdan Vasile, Raul Vidrăsan, Cristian Dros, Alexandru Gașpar, Mihai Ene, Adrian Bedea, Marvin Schieb
Atacanți: Ionuț Plămadă, Alin Manea

În lotul reținut pentru cantonament se regăsesc șapte nume noi față de cel care a încheiat sezonul de toamnă. E vorba despre Cristian Dros (ex-Zaria Bălți, Republica Moldova), Bogdan Vasile (ex-Chindia Târgoviște), Mihai Ene (ex-Viitorul Constanța/Petrolul Ploiești), Alin Manea (ex-CSU Craiova), precum și juniorii Alexandru Borbei, Denis Răzvan Radu și Alexandru Gașpar (Centrul de Copii și Juniori Politehnica Timișoara).

După cum se poate observa, în lot nu au fost incluși, deocamdată, Gelu Velici, Florin Lazea şi Bogdan Nicolescu. Situația jucătorilor va fi clarificată în zilele următoare.

În prima săptămână de cantonament, Politehnica are programat un meci de verificare. Alb violeții vor întâlni sâmbătă, la Baza 2, formația de Liga a IV-a ACS Carani Murani.