În etapa a 8-a a ligii secunde de fotbal, Poli va juca acasă, cu CSM Reșița.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 16:30, pe stadionul Știința. Alb-violeții speră să pună punct unei serii nefaste, fără gol marcat și fără victorie din 10 august, adică în ultimele șase meciuri oficiale!

Pentru acest joc, antrenorul Gușatu nu poate conta pe Bogdan Vasile, suspendat.

În clasament, timișorenii au doar 5 puncte în șapte meciuri și ocupă locul 16, retrogradabil, iar reșițenii sunt pe 12, cu 8 puncte. Cele două echipe s-au întâlnit și săptămâna trecută, în Cupa României. CSM s-a impus cu 1-0 în Valea Domanului și a eliminat Politehnica din competiție.

De la ora 15:30, pe stadionul Știința va avea loc prezentarea centrului de copii și juniori al Politehnicii.

Declarații de la conferința de presă de azi:

Mugur Gușatu, antrenorul Politehnica: „Așteptăm cu încredere meciul cu Reșița. Eu am un singur mesaj de transmis: nu mai vreau să văd niciun suporter polist supărat după acest meci. Băieții au răspuns pozitiv în această săptămână la antrenament, la tot ce li s-a cerut și am mare încredere în ei pentru disputa de mâine.”

Adrian Lazăr, jucător Politehnica: „Trecem printr-un moment greu, dar suntem motivați și ne dorim să depășim această fază.”

Marvin Schieb, jucător Politehnica: „Am avut meciul cu ei în Cupă, știm ce joacă adversarii, și sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv.”