În călătoria noastră către performanță ne dorim să avem alături parteneri cu care împărtășim aceleași valori, emoții și tradiții.

Autonom, o companie antreprenorială românească – furnizor de servicii de mobilitate completează foaia de parcurs și pornește la drum cu Politehnica Timișoara în calitate de partener comercial. Autonom este o companie de familie care gândește pe termen lung, la fel ca și echipa noastră. Ne bucurăm că avem alături o organizație care are un impact pozitiv în societate și mediu și pentru care onestitatea și integritatea sunt fundamentale.

Înființată în urmă cu 15 ani, Autonom este cea mai extinsă rețea de mobilitate din România și pune la dispoziția clienților săi soluții variate de transport și închirieri auto prin intermediul a peste 30 de agenții prezente în 30 de orașe din România, Ungaria și Serbia.

Având în vedere că anul 2021 este unul special pentru fotbalul timișorean, de astăzi, suporterii poliști care pornesc la drum cu Autonom beneficiază de o serie de reduceri:

„Anul 2021 are o însemnătate aparte pentru fotbalul timișorean și suntem bucuroși să ne implicăm în proiectul echipei de fotbal Politehnica Timișoara, o reprezentantă de marcă a fotbalului românesc. De astăzi, suporterii alb-violeți au în Autonom un partener de cursă lungă. a declarat Paul Jifcovici, Supervizor Autonom Timișoara.

POLITEHNICA TIMIȘOARA & AUTONOM

Politehnica Timișoara a ajuns aici prin sprijinul suporterilor și al partenerilor. Colaborarea cu Autonom reprezintă, cu siguranță, o dovadă în plus a stabilității clubului și a aspirațiilor înalte pe care le avem, cu atât mai mult acum, în an centenar. Le mulțumim noilor noștri prieteni pentru încrederea pe care ne-au acordat-o prin parafarea acestui parteneriat și îi asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință pentru a ajunge acolo unde ne e locul, în top.” a declarat Sebastian Novovic, director de imagine al clubului Politehnica Timișoara.