Politehnica a încheiat la egalitate, fără gol marcat, meciul de pe teren propriu cu FC Braşov din etapa a III-a a Ligii 2. A fost un 0-0 activ, în care alb-violeţii au avut ocaziile mai importante în prima repriză. Oaspeţii au echilibrat acest raport în partea secundă, una în care au rămas din minutul 62 în inferioritate numerică după eliminarea lui Eduard Lambrinoc.

Din nou acasă, în faţa unui public foarte ataşat, elevii lui Bogdan Andone au avut iniţiativa la început. Tensiunea nu a lipsit şi nici cartonaşele galbene. În minutul 22 Zaluschi a şutat din afara careului, dar Micu a respins peste transversală. Pe finalul primei părţi Silviu Pană a fost aproape de gol în două rânduri. Mai întâi cu o reluare din centrul careului la centrarea lui Bîrnoi (41), apoi cu un şut la vinclu de la distanţă (45+2). De fiecare dată portarul braşovenilor a avut răspuns.

La reluare, ardelenii puteau deschide scorul în minutele 52 – cap Chică-Roşă peste poartă, respectiv 55 – bară Lambrinoc la centrarea lui Oltean din banda stângă. Lambrinoc avea să fie eliminat şapte minute mai târziu, când a forţat obţinerea unui penalty în duel cu un alt junior din teren – polistul Dan Pureca. Jucătorul oaspeţilor a văzut al doilea cartonaş galben pentru simulare.

Cu om în plus, Politehnica putea lovi în minutul 70 prin debutantul Adi Ţangulea – cap puţin pe lângă ţintă. Jocul s-a fragmentat pe final cu o serie de lovituri libere pentru ambele părţi. Putea fi 1-0 şi din minutul 89, când Alin Ignea a preluat în colţul careului în urma unui corner şi a trims în bară, aproape de vinclul de la colţul lung. Meciul s-a încheiat cu execuţia de la distanţă, pe lângă poartă, a braşoveanului V. Constantin.

În urma acestui rezultat Politehnica a acumulat patru puncte după trei jocuri, în timp ce FC Braşov are contabilizate două puncte din acelaşi număr de partide. În runda următoare alb-violeţii evoluează tot pe teren propriu, în compania nou promovatei AFC Progresul 1944 Spartac.

POLITEHNICA (antrenor Bogdan Andone): Isvoranu – D. Radu (84, Bocşan), Germinio, Tsvetkov, Pureca, Taub – Mudrazija (63, Ţangulea), Pană, Ignea, Bîrnoi (63, Bryneus; 84, Boariu) – Zaluschi (73, Benzar). Pe bancă: Kucich – Milea, A. Mada, Bakoş.

FC Braşov (antrenor Dan Alexa): S. Micu – Sorsa, Fustar, Jovanovic (73, Burlacu), T. Oltean (78, Iorga) – Lambrinoc, Joao Amorim (78, Dumbravă), R. Lazăr, Şaim Tudor (73, Constantin) – Chică-Roşă, Angelov (66, Marc). Pe bancă: Mutu – Toderaşcu, Negrean, Lascu.