Duminică, în etapa a 26-a a Ligii a II-a la fotbal, Politehnica va întâlni Petrolul Ploiești. Meciul se va disputa pe stadionul Dan Păltinișanu, de la ora 18.

La alb-violeți sunt, din nou, mulți indisponibili. Dros este la naționala de tineret a Republicii Moldova, iar D. Munteanu, Coadă, Schieb și Plămadă sunt, toți, accidentați. Ultimul, accidentat la meciul de la Pitești, la ligamentul colateral intern, va lipsi circa o lună…

În clasament, Politehnica este pe locul 15, cu 27 de puncte, cu doar un punct avans față de poziția următoare, prima retrogradabilă. Petrolul se află pe 5, cu 53 de puncte, și e una dintre principalele candidate la promovarea în Liga I.

În tur, Poli a fost aproape de se întoarce cu un punct de la Ploiești, dar a primit două goluri în minutele de prelungire și s-a terminat 0-2.
Petrolul reprezintă un club de mare anvergură al istoriei fotbalului românesc, având în palmares trei titluri naționale, trei Cupe ale României și o senzațională victorie cu Liverpool, în 1966, în CCE. O prezentare, pe larg, a istoriei acestui club va fi în programul de meci.

Declarații de la conferința de presă de azi:

Cosmin Petruescu, antrenor Politehnica

Cristian Scutaru, jucător Politehnica

Rareș Murariu, jucător Politehnica