Politehnica a jucat azi pe arena „Dan Păltinişanu” în compania generaţiei 2003 alb-violete care reprezintă Fortuna Becicherecu Mic la nivelul eşalonului terţ în acest sezon. Jocul-şcoală s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei pregătite de Dan Alexa.

După cum se ştie echipa noastră stă în etapa a XII-a a Ligii 2, prin urmare programul săptămânal a fost completat cu un joc „în familie” în compania juniorilor antrenaţi de profesorul Iulian Prodana. Deşi puştii alb-violeţi care reprezintă Fortuna au evoluat ieri în Liga 3, cedând pe teren propriu (1-3) cu Dumbrăviţa, aceştia s-au prezentat foarte bine în faţa „seniorilor”.

La pauză scorul a fost 2-0 pentru Politehnica prin golurile lui Sergiu Popovici (min. 8) şi Mircea Axente (31). În repriza a doua poarta „oaspeţilor” a fost apărată de Otto Hindrich iar acesta a primit un singur gol, de la Bogdan Vasile, în minutul 80. După această reuşită formaţia noastră a evoluat în inferioritate numerică, Denis Radu fiind scos de pe teren pentru a preîntâmpina o eventuală accidentare a celui care e coleg de generaţie cu adversarii de azi.

Politehnica: Hindrich – D. Radu, D. Codrea, Scutaru, Pamfile – Ivanovici, Ignea, Casado, S. Popovici – Axente, Plazonja. Au mai intrat: Deronja – R. Toader, D. Andrei, Popescu, B. Vasile, Moţiu *, Gologan *, M. Mircea *, Pureca * şi Vidrăsan. Antrenor: Dan Alexa.

Fortuna (Politehnica n. 2003): Casian – Icma, Bîrlovean, Stemate, D. Bot – Gaşpar, Al. Prodana – Velcan, Mintaş, Kuhn – Ehling. Au mai intrat: Hindrich (Politehnica) – Cristodulo, Huminic, Periat şi Ştefan Grimmer. Antrenor: Iulian Prodana.

*juniori 2004

„În primul rând mi-am dorit ca echipa să continue un ciclu săptămânal care să se încheie cu joc… ştiţi că avem cinci jucători importanţi cu Covid, dar ceilalţi au nevoie de joc, ca să nu ne ieşim din ritm. În plus, am vrut să văd jucătorii tineri care au evoluat mai puţin. E important să joace chiar şi într-un joc amical. Am urmărit asta în primul rând. Încercăm să pregătim foarte bine aceste trei meciuri, căci am ajuns într-o situaţie în care suntem chiar 8-9 echipe la distanţă de un punct-două şi e important să adunăm cât mai multe puncte”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal al Politehnicii.

Următorul joc al echipei noastre va fi contra Petrolului Ploieşti, meci programat sâmbătă, 21 noiembrie, pe teren propriu, în etapa a XIII-a a Ligii 2.