Politehnica Timișoara își continuă seria de meciuri de pregătire integrate în ciclul săptămânal. Mâine dimineață, de la ora 10.00, alb-violeții vor susține a treia verificare din ultima lună în compania tinerilor de la Centrul Național de Pregătire.

După bucuria celei de-a doua victorii consecutive din campionat, obținută sâmbătă, la Bacău, fotbaliștii Politehnicii Timișoara au reluat antrenamentele. Mâine, elevii lui Cosmin Petruescu au programată o nouă partidă amicală, destinată în mod special jucătorilor care au evoluat mai puțin sau deloc în confruntarea cu Aerostar.

Pentru a treia oară de la începerea actualului sezon, echipa Centrului Național de Pregătire din Timișoara va vizita arena „Știința” pentru un duel cu alb-violeții. Cele două formații s-au mai întâlnit la 8 august, atunci când jocul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 (pentru Politehnica au punctat Bănică – min. 12 și Bedea – min. 90+1) și la 15 august, atunci când divizionara secundă s-a impus cu 3-2 (prin reușitele lui Bănică – min. 19, Plămadă – min. 30 și Lazea – min. 84-din penalti).

Politehnica se pregătește de un nou duel de tradiție în campionat. Duminică, de la ora 19.30, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, timișorenii vor primi vizita celeilalte formații alb-violete din „B”, FC Argeș Pitești, în etapa a 6-a a eșalonului secund.