Politehnica Timișoara traversează un moment nefavorabil, după cele două înfrângeri legate, cu Chindia Târgoviște și Metaloglobus București. Alb-violeții nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a-și linge rănile, deoarece mâine vor evolua deja în etapa a 5-a, în deplasare, pe terenul unei formații imprevizibile, Academica Clinceni.

Pentru „Băieții în Ghete” urmează o nouă deplasare lungă, în județul Ilfov, care devine cu atât mai apăsătoare după cele două rezultate negative înregistrate în ultima săptămână.

„Nu ne avantajează deloc aceste meciuri din trei în trei zile, mai ales cu programul pe care l-am avut, cu meci la Târgoviște, miercuri meci la Timișoara și apoi meci la Clinceni. Sper că am reușit în perioada scurtă pe care am avut-o să pregătim meciul de la Clinceni. Vom vedea acest lucru la ora jocului”, a afirmat antrenorul Bogdan Andone.

Fotbaliștii Politehnicii sper să se reabiliteze în partida de la Clinceni. Cornel Predescu, fost component al Academicii în prima parte a sezonului trecut, spune că el și colegii săi trebuie să trateze meciul cu seriozitate maximă.

„Ne așteaptă un joc dificil, suntem conștienți de acest lucru. Toate meciurile trebuie tratate serios și sper să ne întoarcem cu cele trei puncte de la Clinceni. Într-adevăr, am jucat în sezonul trecut la Academica, însă echipa s-a schimbat foarte mult de atunci. Cred că au mai rămas doi-trei jucători. Vom studia adversarul până la ora jocului și sperăm să facem un meci bun acolo”, a spus Predescu.

Cele două eșecuri consecutive, cu Chindia și Metaloglobus, au afectat moralul jucătorilor, însă portarul Markos Gakos consideră că, în ciuda timpului scurt, el și colegii săi trebuie să se refacă și să abordeze cu o atitudine pozitivă confruntarea din Ilfov.

„Atmosfera e la fel ca în orice alt vestiar atunci când e vorba de o înfrângere. Vă dați seama, nu poate fi una foarte bună. Mereu este timp să ne refacem, nicio secundă nu este pierdută”, a declarat Gakos.

Partida Academica Clinceni – Politehnica Timișoara, din etapa a 5-a a Ligii a II-a, va avea loc mâine, de la ora 11:00, și nu va fi televizată.