Alb-violeţii şi-au aflat astăzi adversara din turul IV al Cupei României. Politehnica Timişoara va juca în deplasare cu Şoimii Lipova, formaţie din Liga 3. Duelurile din această fază se dispută în manşă unică pe terenul grupării mai slab clasate în stagiunea trecută.

„E un joc bun de Cupă pentru noi, un joc în care putem să vedem şi jucătorii care au jucat mai puţin şi jucătorii tineri pe care-i avem. Un joc în care încercăm să mai aliniem anumite lucruri pe care le vom exersa în săptămâna aceasta de antrenamente, fiind pauză la Liga 2. Deci un joc foarte bun pentru noi, pe care-l abordăm foarte serios”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

E posibil ca până la acest joc echipa noastră să mai dispute un test în weekend. „Mai căutăm un amical, am urmărit Liga 3, unde nu ştim dacă Frontiera Curtici are meci cu ACS Poli. Şi datorită faptului că la noi este un turneu de juniori care ocupă foarte multe terenuri (n.r. Turneul „Politehnica Centenar”), încercăm să luăm un joc în deplasare, pentru că, altfel, vom juca şi Cupa şi în campionat, în deplasare, la Metaloglobus”, a concluzionat tehnicianul alb-violeţilor.

Partida Şoimii Lipova – Politehnica Timişoara se dispută miercuri, 8 septembrie. Programarea pe zile a meciurilor din această fază a competiției poate suferi modificări în funcţie de televizări. Gruparea din judeţul Arad îşi dispută de obicei meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Banatul”, din cartierul Sânnicolau Mic al municipiului Arad. Şoimii a depăşit CSC Dumbrăviţa (scor 1-0) în turul II, şi Crişul Chişineu Criş (2-0) în turul III. Echipa noastră s-a calificat direct în această fază.